dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH EN 12016:2013

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 26
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 12016:2013   CEN/TC 10


Printo


Titulli në shqip

Kompatibiliteti elektromagnetik - Standarde të familjes së produkteve për ashensorët, shkallët lëvizëse dhe vendkalimet lëvizëse - Imuniteti

Titulli në anglisht

Electromagnetic compatibility - Product family standard for lifts, escalators and moving walks - Immunity

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

1.1 This European Standard specifies the immunity performance criteria and test levels for apparatus used in lifts, escalators and moving walks which are intended to be permanently installed in buildings including the basic safety requirements in regard to their electromagnetic environment. These levels represent essential EMC requirements. The standard refers to EM conditions as existing in residential, office and industrial buildings. This standard addresses commonly known EMC related hazards and hazardous situations relevant to lifts, escalators and moving walks when they are used as intended and under the conditions foreseen by the lift installer or escalator and/or moving walk manufacturer. However: - performance criteria and test levels for apparatus/assembly of apparatus used in general function circuits do not cover situations with an extremely low probability of occurrence; - this standard does not apply to other apparatus already proven to be in conformity to the EMC Directive, and not related to the safety of the lift, escalator or moving walk, such as lighting apparatus, communication apparatus, etc. 1.2 This European Standard does not apply to electromagnetic environments such as: - radio-transmitter stations, - railways and metros, - heavy industrial plant, - electricity power station, which need additional investigations. 1.3 This standard is not applicable to apparatus which were manufactured before the date of its publication as EN 12016.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2002 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Kompatibiliteti elektromagnetik - Standarde të familjes së produkteve për ashensorët. shkallët mekanike dhe konvejerët për pasagjerët - Rezistenca
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2009 
0 fq.
PDF
0 lek 
Kompatibiliteti elektromagnetik - Standarde të familjes së produkteve për ashensorët, shkallët mekanike dhe konvejerët për pasagjerët - Rezistenca
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2008 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Kompatibiliteti elektromagnetik - Standarde të familjes së produkteve për ashensorët, shkallët mekanike dhe konvejerët për pasagjerët - Rezistenca