dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 5
 

SSH EN 1794-2:2007

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 23
Çmimi: 3391 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 1794-2:2003   CEN/TC 226


Printo


Titulli në shqip

Pajisjet për uljen e zhurmave në rrugët me trafik - Performanca jo - akustikePjesa 2: Kërkesat e përgjithëshme të sigurisë dhe mjedisit

Titulli në anglisht

Road traffic noise reducing devices - Non-acoustic performance - Part 2: General safety and environmental requirements

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies minimum requirements and other criteria for assessing the general safety and environmental performance of road traffic noise reducing devices under typical roadside conditions. Requirements for more onerous conditions are a matter for consideration by the designer. Appropriate test methods are provided where these are necessary, but for some aspects a declaration of material characteristics can be required for the information of designers. The treatment of each topic is covered separately in annexes A to F.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 1794-2:2007 withdrawn SSH EN 1794-2:2011 - 27.09.2011


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2005 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Pajisjet për uljen e zhurmave në rrugët me trafik - Performanca jo - akustikePjesa 1: Performanca mekanike dhe kërkesat për qëndrueshmëri
Anglisht
Shfuqizuar 
27.09.2011 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisjet për uljen e zhurmave në rrugët me trafik - Performanca jo - akustike - Pjesa 1: Performanca mekanike dhe kërkesat e qëndrueshmërisë
Anglisht
Publikuar 
19.10.2018 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisjet për uljen e zhurmave në rrugët me trafik - Performanca jo - akustike - Pjesa 1: Performanca mekanike dhe kërkesat e qëndrueshmërisë
Anglisht
Publikuar 
27.09.2011 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Pajisjet për uljen e zhurmave në rrugët me trafik - Performanca jo - akustikePjesa 2: Kërkesat e përgjithëshme të sigurisë dhe mjedisit
Anglisht
Publikuar 
24.04.2017 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Pajisjet për zvogëlimin e zhurmës së trafikut rrugor – Përformanca jo akustike – Pjesa 3: Reagimi ndaj zjarrit - Sjellja ndaj nxehtësisë e pajisjeve të reduktimit të zhurmës dhe klasifikimi