dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH EN 12261:2002

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 46
Çmimi: 4938 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 12261:2002   CEN/TC 237


Printo


Titulli në shqip

Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë

Titulli në anglisht

Gas meters - Turbine gas meters

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This Standard specifies the range of application, the requirements and tests for the design, performance and safety of turbine gas meters having in line pipe connections for gas flow measurement. This standard applies to turbine gas meters used to measure the volume of fuel gases of the 1st and 2nd gas families at maximum working pressures up to 25 000 m3/h over a temperature range of at least -5 °C to +35 °C.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 12261:2002 withdrawn SSH EN 12261:2018 - 19.11.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
29.04.2008 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë
Anglisht
Shfuqizuar 
24.09.2009 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë
Anglisht
Publikuar 
19.11.2018 
62 fq.
PDF
5712 lek 
Kontatorë gazi - Kontatorët e gazit me turbinë