dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 5
 

SSH EN 13185:2001

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 18
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN 13185:2001   CEN/TC 138


Printo


Titulli në shqip

Provat pa shkatërrim - Prova e pikimit (rrjedhjes) - Metoda e gjurmimit me gaz

Titulli në anglisht

Non-destructive testing - Leak testing - Tracer gas method

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This standard describes the techniques to be applied for the detection of a leak, using a tracer gas and a tracer gas specific leak detector.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 13185:2001 withdrawn SSH EN ISO 20485:2018 - 08.11.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
05.12.2011 
1 fq.
PDF
1190 lek 
Prova pa shkatërrim - Prova e rrjedhjes - Metoda e gjurmimit me gaz