dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH ISO 8217:2012

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 31
Çmimi: 3986 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 8217:2012   ISO/TC 28/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Produktet e naftës - Lëndët djegëse (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegëse detare (të marinës)

Titulli në anglisht

Petroleum products -- Fuels (class F) -- Specifications of marine fuels

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 8217:2010 withdrawn SSH ISO 8217:2012 - 28.01.2015


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2008 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines) (ISO 8217:2005)
Anglisht
Shfuqizuar 
29.04.2011 
38 fq.
PDF
4403 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines)
Anglisht
Publikuar 
12.07.2019 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Produkte nafte - Lëndë djegëse (klasa F) - Specifikimet e lëndëve djegëse detare (të marines)