dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN 12229:2014

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 10
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 12229:2014   CEN/TC 217


Printo


Titulli në shqip

Sipërfaqe për fusha sportive - Proçedura për përgatitjen e barit sintetik dhe thurja me gjilpërë e mostrave të provës

Titulli në anglisht

Surfaces for sports areas - Procedure for the preparation of synthetic turf and needle-punch test pieces

Qëllimi në shqip

Ky standard evropian specifikon një proçedurë për përgatitjen e pjesëve të provës të barit sintetik dhe thurjes me gjilpërë të sipërfaqeve sportive.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies a procedure for the preparation of test pieces of synthetic turf and needle-punch sports surfaces.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 12229:2007 withdrawn SSH EN 12229:2014 - 26.11.2015


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
17.04.2008 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Sipërfaqe për mjedise sportive - Procedura për përgatitjen e pjesëve për testim të plisave sintetikë dhe tekstili