Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-08-22
Time: 23:55


SSH EN 12229:2014

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 10
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 12229:2014   CEN/TC 217


Printo


Titulli në shqip

Sipërfaqe për fusha sportive - Proçedura për përgatitjen e barit sintetik dhe thurja me gjilpërë e mostrave të provës

Titulli në anglisht

Surfaces for sports areas - Procedure for the preparation of synthetic turf and needle-punch test pieces

Qëllimi në shqip

Ky standard evropian specifikon një proçedurë për përgatitjen e pjesëve të provës të barit sintetik dhe thurjes me gjilpërë të sipërfaqeve sportive.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies a procedure for the preparation of test pieces of synthetic turf and needle-punch sports surfaces.

Komitetet Teknike

136 - Sporte dhe sheshe lojërash

ICS

59.080.60 - Mbulesa tekstili për dyshemetë
97.220.10 - Komoditete sportive


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 12229:2007 withdrawn SSH EN 12229:2014 - 26.11.2015


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
17.04.2008 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Sipërfaqe për mjedise sportive - Procedura për përgatitjen e pjesëve për testim të plisave sintetikë dhe tekstili

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri