dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 22
 

SSH EN ISO 11206:2013

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 5
Çmimi: 1606 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 11206:2013   CEN/TC 230


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Përcaktimi i bromateve të tretëshme - Metoda me kromatografinë jonike (IC) dhe reaksionin post kolonë (PCR) (ISO 11206:2011)

Titulli në anglisht

Water quality - Determination of dissolved bromate - Method using ion chromatography (IC) and post column reaction (PCR) (ISO 11206:2011)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 11206:2011 specifies a method for the determination of dissolved bromate in water (e.g. drinking water, mineral water, raw water, surface water, partially treated water or swimming pool water). Appropriate pretreatment of the sample (e.g. dilution) allows determination of bromate at concentrations ³0,5 µg/l. The working range is restricted by the ion‑exchange capacity of the separator column. Dilution of the sample to the bromate working range can be necessary.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.