dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH EN 16646:2014

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 37
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16646:2014   CEN/TC 319


Printo


Titulli në shqip

Mirëmbajtja - Mirëmbajtja brenda menaxhimit të çdo gjëje me vlerë fizike

Titulli në anglisht

Maintenance - Maintenance within physical asset management

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European standard introduces physical asset management as a framework for maintenance activities. It also introduces the relationship between organizational strategic plan and maintenance management system and describes the interrelations between maintenance process and all the other physical asset management processes. It addresses the role and importance of maintenance within physical asset management system during the whole life cycle of an item. This European standard can be applied to production organizations of all sizes. However, if specific standards exist for a particular application or field of industry, those documents should also be considered. This European standard consists of guidance and recommendations and is not intended to be used for certification, regulatory, or contractual use.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.