dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH ISO 19600:2014

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 54
Çmimi: 5236 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 19600:2014   ISO/TC 309


Printo


Titulli në shqip

Sistemet e menaxhimit të përputhshmërisë - Udhëzime

Titulli në anglisht

Compliance management systems -- Guidelines

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.