dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH ISO 31000:2009

Statusi: Shfuqizuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 26
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 31000:2009   ISO/TC 262


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i rrezikut - Parime dhe udhëzime

Titulli në anglisht

Risk management -- Principles and guidelines

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 31000:2009 withdrawn SSH ISO 31000:2018 - 25.04.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
25.04.2018 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Menaxhimi i riskut - Udhëzime