dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 556-2:2015

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 18
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 556-2:2015   CEN/TC 204


Printo


Titulli në shqip

Sterilizimi i pajisjeve mjekësore - Kërkesat për pajisjet mjekësore të shënuara " STERILE " - Pjesa 2: Kërkesat për pajisjet mjekësore të trajtuara për sterilitet

Titulli në anglisht

Sterilization of medical devices - Requirements for medical devices to be designated ''STERILE" - Part 2: Requirements for aseptically processed medical devices

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the requirements for an aseptically processed medical device to be designated 'STERILE'. NOTE For the purpose of the EU Directive(s) for medical devices (see Bibliography), designating that a medical device is 'STERILE' is permissible when a validated manufacturing and sterilization process has been applied. Requirements for validation and routine control of aseptic processes are specified in EN ISO 13408 1. Specific requirements for the aseptic processing of solid medical devices and combination products are specified in ISO 13408 7.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

SSH EN 556-2:2005 withdrawn SSH EN 556-2:2015 - 30.03.2016


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.04.2006 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Sterilizimi i pajisjeve mjekësore - Kërkesat për pajisjet mjekësore të shënuara "Sterile" - Pjesa 1: Kërkesat për pajisjet mjekësore të sterilizuara termikisht
Anglisht
Publikuar 
01.09.2004 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Sterilizimi i pajisjeve mjekësore - Kërkesat për pajisjet mjekësore të shënuara "Sterile" - Pjesa 1: Kërkesat për pajisjet mjekësore të sterilizuara termikisht
Anglisht
Shfuqizuar 
01.04.2005 
9 fq.
PDF
1963 lek 
Sterilizimi i pajisjeve mjekësore - Kërkesat për pajisjet mjekësore të shënuara "Sterile" - Pjesa 2: Kërkesat për pajisjet mjekësore të trajtuara për sterilitet