dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 13408-7:2015

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 8
Çmimi: 1785 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 13408-7:2015   CEN/TC 204


Printo


Titulli në shqip

Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 7: Proceset alternative për pajisjet mjekësore dhe produktet e kombinuara (ISO 13408-7:2012)

Titulli në anglisht

Aseptic processing of health care products - Part 7: Alternative processes for medical devices and combination products (ISO 13408-7:2012)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 13408-7:2012 specifies requirements and provides guidance on alternative approaches to process simulations for the qualification of the aseptic processing of medical devices and combination products that cannot be terminally sterilized and where the process simulation approach according to ISO 13408-1 cannot be applied. ISO 13408-7:2012 describes how risk assessment can be used during the development of an aseptic process to design a process simulation study for medical devices and combination products in those cases where a straightforward substitution of media for product during aseptic processing is not feasible or would not simulate the actual aseptic process.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
26.03.2012 
60 fq.
PDF
5236 lek 
Trajtimi i proçesit të përpunimit antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit për shëndetin - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 13408-1:2008)
Anglisht
Shfuqizuar 
27.11.2013 
62 fq.
PDF
5712 lek 
Trajtimi i proçesit antiseptik për kujdesin e produkteve sanitare Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 13408-1:2008/Amd 1:2013
Anglisht
Publikuar 
29.03.2016 
10 fq.
PDF
1963 lek 
Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 13408-1:2008, përfshirë Amd 1:2013)
Anglisht
Shfuqizuar 
26.03.2012 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Trajtimi i proçesit të përpunimit antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit për shëndetin- Pjesa 2: Filtrimi (ISO 13408-2:2003)
Anglisht
Publikuar 
22.12.2018 
39 fq.
PDF
4403 lek 
Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 2: Filtrimi i sterilizuesit (ISO 13408-2:2018)
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
24 fq.
PDF
3570 lek 
Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 3: Liofilizimi (ISO 13408-3:2006)
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 4: Teknologjitë e vendeve të pastrimit (ISO 13408-4:2005)
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
28 fq.
PDF
3748 lek 
Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 5: Sterilizimi në vend (ISO 13408-5:2006)
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
30 fq.
PDF
3986 lek 
Trajtimi antimikrobik ndaj produkteve të kujdesit shëndetësor - Pjesa 6: Sistemet e izoluesve (ISO 13408-6:2005)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2013 
32 fq.
PDF
3986 lek 
Trajtimi i proçesit antiseptik për kujdesin e produkteve sanitare - Pjesa 6: Sistemet e izolatorëve (ISO 13408-6:2005/Amd 1:2013)