dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 15223-1:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 37
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 15223-1:2016   CEN/CLC/JTC 3
This standard is equivalent to:
ISO 15223-1:2016   ISO/TC 210


Printo


Titulli në shqip

Pajisje mjekësore - Simbole për tu përdorur në etiketat e pajisjeve mjekësore, etiketimi dhe informacioni që duhet të shpërndahet - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 15223-1:2016, Versioni i korrigjuar 2017-03)

Titulli në anglisht

Medical devices - Symbols to be used with medical device labels, labelling and information to be supplied - Part 1: General requirements (ISO 15223-1:2016, Corrected version 2017-03)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 15223-1:2016 identifies requirements for symbols used in medical device labelling that convey information on the safe and effective use of medical devices. It also lists symbols that satisfy the requirements of this document. ISO 15223-1:2016 is applicable to symbols used in a broad spectrum of medical devices, which are marketed globally and therefore need to meet different regulatory requirements. These symbols may be used on the medical device itself, on its packaging or in the associated documentation. The requirements of this document are not intended to apply to symbols specified in other standards.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
15.01.2013 
36 fq.
PDF
4403 lek 
Pajisje mjekësore - Simbolet që do të përdoren në etiketat e pajisjeve mjekësore, etiketimi dhe informacioni që shpërndahet - Pjesa 1: Kërkesa të përgjithshme (ISO 15223-1:2012)