dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN ISO 19340:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 30
Çmimi: 3986 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 19340:2017   CEN/TC 230


Printo


Titulli në shqip

Cilësia e ujit - Përcaktimi i perkloratit të tretur - Metoda duke përdorur kromatografinë jonike ( IC) (ISO 19340:2017)

Titulli në anglisht

Water quality - Determination of dissolved perchlorate - Method using ion chromatography (IC) (ISO 19340:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 19340:2017 specifies a method for the determination of dissolved perchlorate in water (e.g. drinking water, mineral water, raw water, surface water, partially treated water or swimming pool water, waste water from drinking/swimming pool water treatment plants). Appropriate pre-treatment of the sample (e.g. matrix elimination) allows a direct determination of perchlorate ? 1 µg/l. The working range is restricted by the ion-exchange capacity of the separator column. Dilution of the sample to the working range can be necessary.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.