dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH ISO 31000:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 18
Çmimi: 2915 lek


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i riskut - Udhëzime

Titulli në anglisht

Risk management -- Guidelines

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 31000:2009 withdrawn SSH ISO 31000:2018 - 25.04.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
12.04.2016 
26 fq.
PDF
3570 lek 
Menaxhimi i rrezikut - Parime dhe udhëzime