dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN ISO 22300:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 40
Çmimi: 4403 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 22300:2018   CEN/TC 391
This standard is equivalent to:
ISO 22300:2018   ISO/TC 292


Printo


Titulli në shqip

Siguria dhe aftësia ripërtëritëse - Fjalori (ISO 22300:2018)

Titulli në anglisht

Security and resilience - Vocabulary (ISO 22300:2018)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 22300:2018 defines terms used in security and resilience standards.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
23.03.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Siguria shoqërore - Terminologjia