dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

SSH EN ISO 41011:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 16
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 41011:2018   CEN/TC 348
This standard is equivalent to:
ISO 41011:2017   ISO/TC 267


Printo


Titulli në shqip

Menaxhimi i objekteve – Fjalori (ISO 41011:2017)

Titulli në anglisht

Facility management - Vocabulary (ISO 41011:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 41011:2017 defines terms used in facility management standards.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar