dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH EN ISO 20485:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 24
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 20485:2018   CEN/TC 138
This standard is equivalent to:
ISO 20485:2017   ISO/TC 135/SC 6


Printo


Titulli në shqip

Prova pa shkatërrim - Prova e rrjedhjes - Metoda e gazit gjurmues

Titulli në anglisht

Non-destructive testing - Leak testing - Tracer gas method (ISO 20485:2017)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 20485:2017 describes the techniques to be applied for the detection of a leak, using a tracer gas and a tracer gas specific leak detector.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH EN 13185:2001 withdrawn SSH EN ISO 20485:2018 - 08.11.2018