Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-03-25
Time: 05:32


SSH ISO 15708-1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 6
Çmimi: 1606 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 15708-1:2017   ISO/TC 135/SC 5


Printo


Titulli në shqip

Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 1: Terminologjia

Titulli në anglisht

Non-destructive testing -- Radiation methods for computed tomography -- Part 1: Terminology

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This document gives the definitions of terms used in the field of computed tomography (CT). It presents a terminology that is not only CT-specific but which also includes other more generic terms and definitions spanning imaging and radiography. Some of the definitions represent discussion points aimed at refocusing their terms in the specific context of computed tomography.

Komitetet Teknike

138 - Prova pa shkatërrim

ICS

19.100 - Prova pa shkatërrim


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
05.11.2018 
19 fq.
PDF
3094 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 2: Parimet, pajisjet dhe mostrat
Anglisht
Publikuar 
05.11.2018 
25 fq.
PDF
3570 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 3: Veprimi dhe interpretimi
Anglisht
Publikuar 
05.11.2018 
13 fq.
PDF
2439 lek 
Prova pa shkatërrim - Metodat e rrezatimit për tomografinë kompjuterike - Pjesa 4: Kualifikimi

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri