dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN 15129:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 179
Çmimi: 8330 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 15129:2018   CEN/TC 340


Printo


Titulli në shqip

Pajisjet anti-sizmike

Titulli në anglisht

Anti-seismic devices

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard covers the design of devices that are provided in structures, with the aim of modifying their response to the seismic action. It specifies functional requirements and general design rules of the devices for the seismic and non-seismic design situations, material characteristics, manufacturing and testing requirements, as well as assessment and verification of constancy of performance, installation and maintenance requirements. This European Standard covers the types of devices and combinations thereof as defined in 3.4. NOTE Additional information concerning the scope of this European Standard is given in Annex A.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

SSH EN 15129:2009 withdrawn SSH EN 15129:2018 - 26.10.2018


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
22.06.2010 
159 fq.
PDF
8330 lek 
Pajisjet anti-sizmike