dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Prill - Qershor 2020, DPS ka miratuar 882 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 674 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 208 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH EN ISO 11607-1:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 29
Çmimi: 3748 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 11607-1:2017   CEN/TC 102
This standard is equivalent to:
ISO 11607-1:2006   ISO/TC 198


Printo


Titulli në shqip

Ambalazhimi për pajisje mjekësore të sterilizuara në fazën përfundimtare - Pjesa 1: Kërkesat për materialet, sistemet e barrierave sterile dhe sistemet e ambalazhimit (ISO 11607-1: 2006, përfshirë Amd 1: 2014)

Titulli në anglisht

Packaging for terminally sterilized medical devices - Part 1: Requirements for materials, sterile barrier systems and packaging systems (ISO 11607-1:2006, including Amd 1:2014)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

ISO 11607-1:2006 specifies the requirements and test methods for materials, preformed sterile barrier systems, sterile barrier systems and packaging systems that are intended to maintain sterility of terminally sterilized medical devices until the point of use. ISO 11607-1:2006 is applicable to industry, to health care facilities, and wherever medical devices are placed in sterile barrier systems and sterilized. ISO 11607-1:2006 does not cover all requirements for sterile barrier systems and packaging systems for medical devices that are manufactured aseptically. Additional requirements might also be necessary for drug/device combinations. ISO 11607-1:2006 does not describe a quality assurance system for control of all stages of manufacture.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2007 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Ambalazhi për pajisjet mjekësore përfundimisht të sterilizuara - Pjesa 1: Kërkesat për materialet, sistemet sterile të barriers dhe sistemet e ambalazhimit
Anglisht
Shfuqizuar 
05.11.2009 
4 fq.
PDF
1368 lek 
Ambalazhi për pajisjet mjekësore të sterilizuara termikisht - Pjesa 1: Kërkesat për materialet, sistemet sterile penguese dhe sistemet e ambalazhimit (ISO 11607-1 :2006)
Anglisht
Shfuqizuar 
29.10.2015 
5 fq.
PDF
1606 lek 
Ambalazhimi për pajisje mjekësore të sterilizuara me lidhje terminale(fundore) - Pjesa 1: Kërkesa për materialet, sistemet penguese sterile dhe sistemet e paketimit (ISO 11607-1:2006/Amd 1:2014)
Anglisht
Shfuqizuar 
13.02.2007 
3 fq.
PDF
1368 lek 
Ambalazhimi për pajisjet mjekësore të sterilizuara termikisht - Pjesa 2: Vlerësimi i kërkesave për proceset e formimit, shitjes dhe grumbullimit (ISO 11607-2:2006)
Anglisht
Shfuqizuar 
29.10.2015 
6 fq.
PDF
1606 lek 
Ambalazhimi për pasjije mjekësore të sterilizuara me lidhje terminale(fundore) - Pjesa 2: Vlerësimi i kërkesave për formimin, hermetizimin dhe proceset e grumbullimit (ISO 11607-2:2006/Amd 1:2014)
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
16 fq.
PDF
2677 lek 
Ambalazhimi për pajisje mjekësore të sterilizuara në fazën përfundimtare - Pjesa 2: Kërkesat e miratimit për proceset e formimit, hermetizimit dhe montimit (ISO 11607-2: 2006, përfshirë Amd 1: 2014)