dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

DS TS 149 031V14.3.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 70
Çmimi: 5712 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Shërbimet e Vendndodhjes (LCS); Zgjerimi i Pjesës së Aplikimit të Sistemit LCS në Stacionin Bazë (BSSAP-LE) (3GPP TS 49.031 versioni 14.3.0 Publikimi 14)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Location Services (LCS); Base Station System Application Part LCS Extension (BSSAP-LE) (3GPP TS 49.031 version 14.3.0 Release 14)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

The present document specifies procedures and information coding that are needed to define and support the BSSAP LCS Extension (BSSAP-LE). The BSSAP-LE message set is applicable to the following GSM interfaces defined in 3GPP TS 43.059: - Lb interface (BSC-SMLC). - Lp interface (SMLC-SMLC). The present document defines message formats and encoding for BSSAP-LE and the particular subsets of it that are applicable to each of the above interfaces. The present document also defines the support for BSSAP-LE message transfer on each of these interfaces using either ITU-T and ANSI versions of SS7 MTP or IETF M3UA/SCTP and SCCP. Additional requirements for the above interfaces that are applicable to BSSAP-LE are also defined – e.g. usage of BSSAP (as defined in 3GPP TS 24.008 and 48.008) on the Lb interface.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
13.06.2018 
70 fq.
PDF
5712 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Shërbimet e vendndodhjes (LCS); Zgjerimi i Pjesës së Aplikimit të Sistemit LCS në Stacionin Bazë (BSSAP-LE) (3GPP TS 49.031 versioni 14.2.0 Publikimi 14)