dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

DS TS 145 010V14.3.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 40
Çmimi: 4403 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sinkronizimi i nënsistemit radio GSM/EDGE (3GPP TS 45.010 versioni 14.3.0 Publikimi 14)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); GSM/EDGE Radio subsystem synchronization (3GPP TS 45.010 version 14.3.0 Release 14)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

The present document defines the requirements for synchronization on the radio sub-system of the digital cellular telecommunications systems GSM. However, it does not define the synchronization algorithms to be used in the Base Transceiver Station (BTS), CTS Fixed Part (CTS-FP) and Mobile Station (MS). These are up to the manufacturer to specify.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
13.06.2018 
40 fq.
PDF
4403 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sinkronizimi i nënsistemit radio GSM/EDGE (3GPP TS 45.010 versioni 14.2.0 Publikimi 14)