dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS TS 144 031 V13.1.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 163
Çmimi: 8330 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Shërbimet e Vendndodhjes (LCS); Stacionet e Lëvizshëm (MS) - Shërbimi i Qendrës së Vendndodhjes Mobile (SMLC) Protokolli LCS i Burimeve të Radios (RRLP) (3GPP TS 44.031 versioni 13.1.0 Publikimi 13)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Location Services (LCS); Mobile Station (MS) - Serving Mobile Location Centre (SMLC) Radio Resource LCS Protocol (RRLP) (3GPP TS 44.031 version 13.1.0 Release 13)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

The present document contains the definition of the Radio Resource LCS Protocol (RRLP) to be used between the Mobile Station (MS) and the Serving Mobile Location Centre (SMLC). Clause 2 defines the functionality of the protocol. Clause 3 describes the message structure, and Clause 4 the structure of components. Clause 5 contains the ASN.1 description of the components.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
27.11.2018 
162 fq.
PDF
8330 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Shërbimet e Vendndodhjes (LCS); Stacionet e Lëvizshëm (MS) - Shërbimi i Qendrës së Vendndodhjes Mobile (SMLC) Protokolli LCS i Burimeve të Radios (RRLP) (3GPP TS 44.031 versioni 12.4.0 Publikimi 12)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2018 
176 fq.
PDF
8330 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Shërbimet e Vendndodhjes (LCS); Stacionet e Lëvizshëm (MS) - Shërbimi i Qendrës së Vendndodhjes Mobile (SMLC) Protokolli LCS i Burimeve të Radios (RRLP) (3GPP TS 44.031 versioni 14.3.0 Publikimi 14)