dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

DS TS 129 230V11.15.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 39
Çmimi: 4403 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Aplikimet e diametrit; Kodet dhe identifikuesit specifikë 3GPP (3GPP TS 29.230 versioni 11.15.0 Publikimi 11)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Universal Mobile Telecommunications System (UMTS); LTE; Diameter applications; 3GPP specific codes and identifiers (3GPP TS 29.230 version 11.15.0 Release 11)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

The present document lists the 3GPP specific Diameter protocol codes, including the AVP codes and Experimental result codes. This document lists also the application identifiers assigned to 3GPP specific Diameter applications by IANA and the Diameter command code range which is assigned to 3GPP by IANA.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
27.11.2018 
44 fq.
PDF
4641 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Aplikimet e diametrit; Kodet dhe identifikuesit specifikë 3GPP (3GPP TS 29.230 versioni 12.13.0 Publikimi 12)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2018 
51 fq.
PDF
5236 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Aplikimet e diametrit; Kodet dhe identifikuesit specifikë 3GPP (3GPP TS 29.230 versioni 13.10.0 Publikimi 13)
Anglisht
Publikuar 
27.11.2018 
53 fq.
PDF
5236 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Aplikimet e diametrit; Kodet dhe identifikuesit specifikë 3GPP (3GPP TS 29.230 versioni 14.7.0 Publikimi 14)