dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

DS TS 129 228V14.5.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 92
Çmimi: 6545 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; IP Multimedia (IM) Nënsistemi Cx dhe Ndërfaqet Dx; Flukset e sinjalizimit dhe përmbajtja e mesazhit (3GPP TS 29.228 versioni 14.5.0 Publikimi 14)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Universal Mobile Telecommunications System (UMTS); LTE; IP Multimedia (IM) Subsystem Cx and Dx Interfaces; Signalling flows and message contents (3GPP TS 29.228 version 14.5.0 Release 14)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This 3GPP Technical Specification (TS) specifies: 1. The interactions between the HSS (Home Subscriber Server) and the CSCF (Call Session Control Functions), referred to as the Cx interface. 2. The interactions between the CSCF and the SLF (Server Locator Function), referred to as the Dx interface. 3. The interactions between the SIP Core and the SIP database, referred to as the Cx interface, for the Mission Critical Services, where this interface is named as AAA-1, as described in 3GPP TS 23.280 [30]. NOTE: In the 3GPP TS 23.280 [30] the term SIP database is used for the HSS and the term SIP Core is used for the P-CSCF, the I-CSCF and the S-CSCF when compared to this specification. The IP Multimedia (IM) Subsystem stage 2 is specified in 3GPP TS 23.228 [1] and the signalling flows for the IP multimedia call control based on SIP and SDP are specified in 3GPP TS 24.228 [2]. This document addresses the signalling flows for Cx and Dx interfaces. This document also addresses how the functionality of Px interface is accomplished. The Presence Service Stage 2 description (architecture and functional solution) is specified in 3GPP TS 23.141 [10].

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
25.04.2019 
89 fq.
PDF
6545 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; IP Multimedia (IM) Ndërfaqja e Nënsistemit Cx dhe Dx; Flukset e sinjalizimit dhe përmbajtja e mesazhit (3GPP TS 29.228 versioni 15.1.0 Publikimi 15)