Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-10-19
Time: 23:23


DS TS 129 171V14.2.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 59
Çmimi: 5236 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Shërbimet e vendndodhjes (LCS); LCS Protokolli i Aplikimit (LCS-AP) ndërmjet Entitetit të Menaxhimit të Celularëve (MME) dhe Qendrës së Vendndodhjes Celulare më Shërbim të Evoluar (E-SMLC); Ndërfaqja SLs (3GPP TS 29.171 versioni 14.2.0 Publikimi 14)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Universal Mobile Telecommunications System (UMTS); LTE; Location Services (LCS); LCS Application Protocol (LCS-AP) between the Mobile Management Entity (MME) and Evolved Serving Mobile Location Centre (E-SMLC); SLs interface (3GPP TS 29.171 version 14.2.0 Release 14)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

The present document specifies the procedures and information coding for LCS Application Protocol (LCS-AP) that is needed to support the location services in E-UTRAN. The LCS-AP message set is applicable to the SLs interface between the E-SMLC and the MME. LCS-AP is developed in accordance to the general principles stated in 3GPP TS 23.271 [3].

Komitetet Teknike

10 - Sistemet e telekomunikacionit analoge dhe dixhitale

ICS

33.020 - Telekomunikacione në përgjithësi


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
25.04.2019 
66 fq.
PDF
5712 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Shërbimet e Vendndodhjes (LCS); LCS Protokolli i Aplikimit (LCS-AP) ndërmjet Entitetit të Menaxhimit të Celularëve (MME) dhe Qendrës së Vendndodhjes Celulare më Shërbim të Evoluar (E-SMLC); Ndërfaqja SLs (3GPP TS 29.171 versioni 15.1.0 Publikimi 15)

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri