dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

DS TS 129 165V12.17.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 161
Çmimi: 8330 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Rrjeti ndër-IMS në Rrjetin e Ndërfaqes (NNI) (3GPP TS 29.165 versioni 12.17.0 Publikimi 12)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Universal Mobile Telecommunications System (UMTS); LTE; Inter-IMS Network to Network Interface (NNI) (3GPP TS 29.165 version 12.17.0 Release 12)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

The objective of this document is to address the Inter-IMS Network to Network Interface (II-NNI) consisting of Ici and Izi reference points between IMS networks in order to support end-to-end service interoperability. The present document will address the issues related to control plane signalling (3GPP usage of SIP and SDP protocols, required SIP header fields) as well as other interconnecting aspects like security, numbering/naming/addressing and user plane issues as transport protocol, media and codecs actually covered in a widespread set of 3GPP specifications. A profiling of the Inter-IMS Network to Network Interface (II-NNI) is also provided. Charging aspects will be addressed as far as SIP signalling is concerned. SIP signalling traversing the NNI between a CSCF and an AS or MRB, e.g. for media control or Voice Interworking with Enterprise IP-PBX, and SIP signalling traversing the NNI on the Mr interface between the CSCF and the MRFC, or on the Mr' interface between the AS and MRFC, or on the Rc interface between AS and MRB is not considered in the present release of this specification. SIP signalling traversing the NNI between an ISC gateway and an AS in an enterprise network, e.g. for media control and voice interworking with enterprise IP-PBX, on the ISC interface between the ISC gateway and the enterprise network is not considered in the present release of this specification.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.12.2018 
150 fq.
PDF
7497 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Rrjeti ndër-IMS në Rrjetin e Ndërfaqes (NNI) (3GPP TS 29.165 versioni 11.22.0 Publikimi 11)
Anglisht
Publikuar 
26.12.2018 
155 fq.
PDF
8330 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Rrjeti ndër-IMS në rrjetin e ndërfaqes (NNI) (3GPP TS 29.165 versioni 13.10.0 Publikimi 13)