dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te dyte te vitit 2018, DPS do te miratoj 1226 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 954 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 272 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 40
 

prDS IEC/TS 63033-1:2017

Statusi: Projekt
Gjuha: Anglisht
Faqe: 28
Çmimi: 3748 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
IEC/TS 63033-1 Ed. 1.0 en   IEC/TC/TC 100


Printo


Titulli në shqip

Sistemet dhe pajisjet e transmetimit me automjet të multimedias - Sistemet e monitorimit të lëvizjes - Pjesa 1: Të përgjithshme

Titulli në anglisht

Car multimedia systems and equipment - Drive monitoring system - Part 1: General

Qëllimi në shqip

IEC/TS 63033-1:2017 si document specifikon modelin për gjenerimin e imazheve visuale përreth të sistemit të monitorimit të lëvizjes

Qëllimi në anglisht

IEC TS 63033-1:2017(E) document specifies the model for generating the surrounding visual image of the drive monitoring system

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.