dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 5
 

DS IEC/TR 63071:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 14
Çmimi: 2439 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
IEC/TR 63071 Ed. 1.0 en   IEC/TC/TC 100


Printo


Titulli në shqip

Skema e furnizimit me energji për sistemin dhe pajisjen që vishen

Titulli në anglisht

Power supplying scheme for wearable system and equipment

Qëllimi në shqip

IEC TR 63071: 2016 (E) ofron modele dhe korniza për skemën e furnizimit me energji elektrike për sistemet dhe pajisjet që vishen. Ky dokument nuk specifikon metodat e gjenerimit të energjisë ose të prodhimit të energjisë dhe vetë pajisjet.

Qëllimi në anglisht

IEC TR 63071:2016(E) provides models and frameworks for the power-supplying scheme for wearable systems and equipment. This document does not specify power generating or energy harvesting methods and the devices themselves.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.