Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-08-23
Time: 08:27


SSH ISO 5074:2015

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 3
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 5074:2015   ISO/TC 27/SC 5


Printo


Titulli në shqip

Antracit - Përcaktimi i indeksit të grimcimit Hardgrove

Titulli në anglisht

Hard coal -- Determination of Hardgrove grindability index

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

19 - Produkte nafte, lubrifikantë, qymyre dhe produkte që lidhen me to

ICS

73.040 - Qymyrgurë


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri