dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS do te miratoj 1352 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 1014 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 338 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 17
 

SSH ISO 157:1996

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 17
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 157:1996   ISO/TC 27/SC 5


Printo


Titulli në shqip

Qymyr - Përcaktimi i formave të squfurit

Titulli në anglisht

Coal -- Determination of forms of sulfur

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.