Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-08-23
Time: 08:25


SSH ISO 157:1996

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 17
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 157:1996   ISO/TC 27/SC 5


Printo


Titulli në shqip

Qymyr - Përcaktimi i formave të squfurit

Titulli në anglisht

Coal -- Determination of forms of sulfur

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

19 - Produkte nafte, lubrifikantë, qymyre dhe produkte që lidhen me to

ICS

73.040 - Qymyrgurë


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri