dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH ISO 7206-4:2010/Amd1:2016

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 4
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO 7206-4:2010/Amd 1:2016   ISO/TC 150/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Implante për kirurgji - Proteza të pjesshme dhe totale kokso-femorale - Pjesa 4: Përcaktimi i vetive të qëndrueshmërisë dhe performancës së komponentëve femoral me trung (bisht)

Titulli në anglisht

Implants for surgery - Partial and total hip joint prostheses - Part 4: Determination of endurance properties and performance of stemmed femoral components

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
8 fq.
PDF
1785 lek 
Implante për kirurgji - Proteza të pjesshme dhe totale kokso-femorale - Pjesa 13: Përcaktimi i rezistencës ndaj momentit përdredhës të fiksimit të kokës të komponentëve femoral me trung (bisht)
Anglisht
Publikuar 
29.10.2018 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Implante për kirurgji - Proteza të pjesshme dhe totale kokso-femorale - Pjesa 4: Përcaktimi i vetive të qëndrueshmërisë dhe performancës së komponentëve femoral me trung (bisht)