dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 23
 

SSH EN ISO 4829-1:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 16
Çmimi: 2677 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN ISO 4829-1:2018   ECISS/TC 102
This standard is equivalent to:
ISO 4829-1:2018   ISO/TC 17/SC 1


Printo


Titulli në shqip

Çelik dhe hekur - Përcaktimi i përmbajtjes totale të silicit - Reduktimi i sasisë së molibdosilikatit me anë të metodës spektrofotometrike - Pjesa 1: Përmbajtja e silicit ndërmjet 0,05 % and 1,0 %

Titulli në anglisht

Steel and cast iron - Determination of total silicon contents - Reduced molybdosilicate spectrophotometric method - Part 1: Silicon contents between 0,05 % and 1,0 %

Qëllimi në shqip

ISO 4829-1: 2018 përcakton një metodë spektrofotometrike për përcaktimin total të silicit në çelik dhe hekur duke përdorur molibdosilikat të reduktuar. Metoda është e zbatueshme për përcaktimin e fraksionit të silicit në masë ndërmjet 0,05% dhe 1,0%.

Qëllimi në anglisht

ISO 4829-1:2018 specifies a spectrophotometric method for the determination of total silicon in steel and cast iron using reduced molybdosilicate. The method is applicable to the determination of silicon mass fraction between 0,05 % and 1,0 %.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
15.11.2016 
15 fq.
PDF
2677 lek 
Çeliqe - Përcaktimi i përmbajtjes të masës tërësore të silicit - Reduktimi i sasisë së molibdosilikatit me anë të metodës spektrofotometrike - Pjesa 2: Përmbajtja e silicit midis 0,01 dhe 0,5 % (ISO 4829-2:2016)