dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN ISO 9687:2015/A1:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 4
Çmimi: 1368 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
EN ISO 9687:2015/A1:2018   CEN/TC 55
This standard is identical to:
ISO 9687:2015/Amd 1:2018   ISO/TC 106/SC 6


Printo


Titulli në shqip

Stomatologji - Simbolet grafike për pajisjet dentare (ISO 9687:2015/Amd 1:2018)

Titulli në anglisht

Dentistry - Graphical symbols for dental equipment (ISO 9687:2015/Amd 1:2018)

Qëllimi në shqip

ISO 9687: 2015 përcakton simbolet grafike për pajisjet dentare. Është menduar që simbolet të përdoren në pajisjet përkatëse të dhëmbëve dhe në dokumentet që kanë të bëjnë me pajisjet dentare, për shembull në udhëzimet për përdorim, shënjimin, etiketimin dhe dokumentacionin teknik të produktit.

Qëllimi në anglisht

ISO 9687:2015 specifies graphical symbols for dental equipment. It is intended that the symbols are to be used on the appropriate piece of dental equipment and in documents pertaining to dental equipment, for example in instructions for use, marking, labelling, and technical product documentation.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.09.2004 
21 fq.
PDF
3391 lek 
Pajisje stomatologjike - Simbolet grafike