dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

SSH EN ISO 11699-2:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 12
Çmimi: 2261 lek


Printo


Titulli në shqip

Prova pa shkatërrim - Film radiografie industrial - Pjesa 2: Kontrolli i përpunimit të filmit me anë të vlerave të referencës (ISO 11699-2:2018)

Titulli në anglisht

Non-destructive testing - Industrial radiographic films - Part 2: Control of film processing by means of reference values (ISO 11699-2:2018)

Qëllimi në shqip

Ky dokument specifikon një procedurë për kontrollin e sistemeve të përpunimit të filmit.

Qëllimi në anglisht

This document specifies a procedure for the control of film processing systems.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.03.2012 
18 fq.
PDF
2915 lek 
Provat pa shkatërrim - Film radiografie industrial - Pjesa 1: Klasifikimi i sistemeve të filmit për radiografi industriale (ISO 11699-1:2008)
Anglisht
Shfuqizuar 
26.03.2012 
14 fq.
PDF
2439 lek 
Provat pa shkatërrim - Film radiografie industrial - Pjesa 2: Kontrolli i përpunimit të filmit me anë të vlerave të referencës (ISO 11699-2:1998)