dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH EN 16657:2016+A1:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 17
Çmimi: 2915 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
EN 16657:2016+A1:2018   CEN/TC 296


Printo


Titulli në shqip

Çisterna për transportin e mallrave të rezikshme – Pajesje për parandalimin e tejmbushjes së çisternave statike në bordin e autoçisternave

Titulli në anglisht

Tanks for the transport of dangerous goods - Transport tank equipment for overfill prevention devices for static tanks

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

This European Standard specifies the minimum performance and construction requirements for overfill prevention controllers located on the tank vehicle. This European Standard applies to overfill prevention controllers for liquid fuels, having a flash point up to but not exceeding 100 °C. The requirements apply to overfill prevention controllers suitable for use at ambient temperatures in the range from 25 °C to +60 °C, and subject to normal operational pressure variations.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
24.05.2017 
17 fq.
PDF
2915 lek 
Çisterna për transportin e mallrave të rezikshme – Pajesje për parandalimin e tejmbushjes së çisternave statike në bordin e autoçisternave