dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 28
 

DS TS 129 171V15.1.0:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 66
Çmimi: 5712 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Shërbimet e Vendndodhjes (LCS); LCS Protokolli i Aplikimit (LCS-AP) ndërmjet Entitetit të Menaxhimit të Celularëve (MME) dhe Qendrës së Vendndodhjes Celulare më Shërbim të Evoluar (E-SMLC); Ndërfaqja SLs (3GPP TS 29.171 versioni 15.1.0 Publikimi 15)

Titulli në anglisht

Digital cellular telecommunications system (Phase 2+) (GSM); Universal Mobile Telecommunications System (UMTS); LTE; Location Services (LCS); LCS Application Protocol (LCS-AP) between the Mobile Management Entity (MME) and Evolved Serving Mobile Location Centre (E-SMLC); SLs interface (3GPP TS 29.171 version 15.1.0 Release 15)

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
26.12.2018 
59 fq.
PDF
5236 lek 
Sistemi i telekomunikacionit dixhital celular (Faza 2+) (GSM); Sistemi Universal i Telekomunikacionit Mobile (UMTS); LTE; Shërbimet e vendndodhjes (LCS); LCS Protokolli i Aplikimit (LCS-AP) ndërmjet Entitetit të Menaxhimit të Celularëve (MME) dhe Qendrës së Vendndodhjes Celulare më Shërbim të Evoluar (E-SMLC); Ndërfaqja SLs (3GPP TS 29.171 versioni 14.2.0 Publikimi 14)