dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 21
 

SSH ISO 11948-1:1996

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 9
Çmimi: 1963 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
ISO 11948-1:1996   ISO/TC 173/SC 3


Printo


Titulli në shqip

Aparate ndihmëse për absorbimin e urinës - Pjesa 1: Testimi i produkteve të plota

Titulli në anglisht

Urine-absorbing aids - Part 1: Whole-product testing

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.