dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH EN ISO 4007:2018

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 79
Çmimi: 6128 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is identical to:
FprEN ISO 4007   CEN/TC 85


Printo


Titulli në shqip

Pajisje mbrojtëse personale - Mbrojtja e syve dhe fytyrës - Fjalori (ISO 4007:2018)

Titulli në anglisht

Personal protective equipment - Eye and face protection - Vocabulary (ISO/FDIS 4007:2018)

Qëllimi në shqip

Ky dokument përcakton dhe shpjegon termat kryesore të përdorura në fushën e mbrojtjes personale të syve dhe fytyrës.

Qëllimi në anglisht

This document defines and explains the principal terms used in the field of personal eye and face protection.

Komitetet Teknike


ICSDirektivatVeprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
27.09.2012 
130 fq.
PDF
7497 lek 
Pajisje mbrojtese personale-Mbrojtja e fytyres dhe syve - Fjalori (ISO 4007:2012)