dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

DS ISO/IEC/TS 27008:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 93
Çmimi: 6545 lek


Printo


Titulli në shqip

Teknologji informacioni - Teknikat e sigurisë - Udhëzues për vlerësimin e kontrolleve të sigurisë së informacionit

Titulli në anglisht

Information technology -- Security techniques -- Guidelines for the assessment of information security controls

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar