dialog me palet e interesuara! Gjate 6-mujorit te pare te vitit 2019, DPS ka miratuar 1130 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 786 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 344 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 61 Komiteteve Teknike te DPS-es.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 19
 

SSH ISO/IEC 27007:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 43
Çmimi: 4641 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO/IEC 27007:2017   ISO/IEC JTC 1/SC 27


Printo


Titulli në shqip

Teknologji informacioni - Teknikat e sigurisë - Udhëzues për auditimin e sistemeve të menaxhimit të sigurisë së informacionit

Titulli në anglisht

Information technology -- Security techniques -- Guidelines for information security management systems auditing

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtarStandardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
15.02.2018 
43 fq.
PDF
4641 lek 
Teknologjia e informacionit - Teknikat e sigurisë - Udhëzime për kontrollin e sistemeve të menaxhimit të sigurisë së informacionit