dialog me palet e interesuara! Gjate periudhes Janar - Mars 2020, DPS ka miratuar 245 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 135 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC, ETSI) dhe 110 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS-se.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 1
 

SSH ISO 8217:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 25
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 8217:2017   ISO/TC 28/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Produkte nafte - Lëndë djegëse (klasa F) - Specifikimet e lëndëve djegëse detare (të marines)

Titulli në anglisht

Petroleum products -- Fuels (class F) -- Specifications of marine fuels

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

SSH ISO 8217:2012 withdrawn SSH ISO 8217:2017 - 12.07.2019


Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2008 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines) (ISO 8217:2005)
Anglisht
Shfuqizuar 
29.04.2011 
38 fq.
PDF
4403 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines)
Anglisht
Shfuqizuar 
28.01.2015 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Produktet e naftës - Lëndët djegëse (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegëse detare (të marinës)