Logo Drejtoria e Përgjithshme e Standardizmit (DPS) Date: 2019-08-22
Time: 23:51


SSH ISO 8217:2017

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 25
Çmimi: 3570 lek
Standardet ndërkombëtare që lidhen
This standard is equivalent to:
ISO 8217:2017   ISO/TC 28/SC 4


Printo


Titulli në shqip

Produkte nafte - Lëndë djegëse (klasa F) - Specifikimet e lëndëve djegëse detare (të marines)

Titulli në anglisht

Petroleum products -- Fuels (class F) -- Specifications of marine fuels

Qëllimi në shqip

Nuk është hedhur informacion.

Qëllimi në anglisht

Nuk është hedhur informacion.

Komitetet Teknike

19 - Produkte nafte, lubrifikantë, qymyre dhe produkte që lidhen me to

ICS

75.160.20 - Lëndë djegëse të lëngëta


Direktivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Shfuqizuar 
01.01.2008 
22 fq.
PDF
3391 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines) (ISO 8217:2005)
Anglisht
Shfuqizuar 
29.04.2011 
38 fq.
PDF
4403 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines)
Anglisht
Shfuqizuar 
28.01.2015 
31 fq.
PDF
3986 lek 
Produktet e naftes - Lendet djegese (klasa F) - Specifikimet e lendeve djegese detare (te marines)

Copyright © %year% Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS) Tiranë - Shqipëri