dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS TS 102 980V2.1.2:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 32
Çmimi: 3986 lek


Printo


Titulli në shqip

Transmetim Dixhital Audio (DAB); Etiketat Dinamike Plus (DL Plus); Specifikimet e aplikimit

Titulli në anglisht

Digital Audio Broadcasting (DAB); Dynamic Label Plus (DL Plus); Application specification

Qëllimi në shqip

Dokumenti i tanishëm përcakton një zgjerim të pajtueshme prapa dhe veçorit e Etiketave Dinamike të përdorur në Transmetim Dixhital Audio (DAB) (ETSI EN 300 401 [1]).

Qëllimi në anglisht

The present document defines a backward compatible extension of the Dynamic Label feature used in Digital Audio Broadcasting (DAB) (ETSI EN 300 401 [1]).

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.