dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS TS 102 941V1.3.1:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 75
Çmimi: 6128 lek


Printo


Titulli në shqip

Sistemet Inteligjente të Transportit (ITS); Siguria; Menaxhimi i Ofruesit dhe Privatësisë

Titulli në anglisht

Intelligent Transport Systems (ITS); Security; Trust and Privacy Management

Qëllimi në shqip

Dokumenti aktual specifikon besimin dhe menaxhimin e intimitetit për Sistemin Inteligjent të Transportit (ITS) komunikimit.

Qëllimi në anglisht

The present document specifies the trust and privacy management for Intelligent Transport System (ITS) communications.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.