dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS TS 102 658V2.6.1:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 287
Çmimi: 10234 lek


Printo


Titulli në shqip

Radio e Lëvizshme Private dixhitale (dPMR) duke përdorur FDMA me një ndarje kanali prej 6,25 kHz

Titulli në anglisht

Digital Private Mobile Radio (dPMR) using FDMA with a channel spacing of 6,25 kHz

Qëllimi në shqip

Dokumenti i tanishëm mbulon pajisjet Radio të Lëvizshme Private dixhitale(dPMR) duke përdorur teknologjinë FDMA me ndarje kanali prej 6,25 kHz

Qëllimi në anglisht

The present document covers digital Private Mobile Radio (dPMR™) equipment using FDMA technology with channel spacing of 6,25 kHz

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.