dialog me palet e interesuara! Gjate 3-mujorit te fundit (korrik-shtator 2019), DPS ka miratuar 288 standarde dhe dokumente standardizimi shqiptare, nga te cilat 230 jane me origjine Evropiane (CEN, CLC dhe ETSI) dhe 58 Nderkombetare (ISO dhe IEC), nga puna e rreth 30 Komiteteve Teknike te DPS.Si mendoni, çfarë duhet përmirësuar në shërbimin e shitjes së standardeve?
Shpejtësia
Kompetenca
Cilësia
Mënyra e pagesës
Votat në total: 36
 

DS TS 102 622V14.0.0:2019

Statusi: Publikuar
Gjuha: Anglisht
Faqe: 77
Çmimi: 6128 lek


Printo


Titulli në shqip

Kartat smart; UICC - Ndërfaqja Fillim-fund Pa Kontakt (CLF); Ndërfaqja e Kontrolluesit të Marrësit (HCI) (Publikimi 14)

Titulli në anglisht

Smart Cards; UICC - Contactless Front-end (CLF) Interface; Host Controller Interface (HCI) (Release 14)

Qëllimi në shqip

Dokumenti aktual specifikon një ndërfaqe logjike që mundëson aplikime pa kontakt të pritura në UICC.

Qëllimi në anglisht

The present document specifies a logical interface that enables contactless applications hosted on the UICC.

Komitetet Teknike


ICSDirektivat

Nuk është hedhur informacion.

Veprim kombëtar

Nuk është hedhur informacion.

Standardet që lidhen

Nr. Standardit
Gjuha
Statusi
Publikuar
Faqe
Çmimi
 
Porosi
Anglisht
Publikuar 
07.11.2019 
78 fq.
PDF
6128 lek 
Kartat smart; UICC - Ndërfaqja Fillim-fund Pa Kontakt (CLF); Ndërfaqja e Kontrolluesit të Marrësit (HCI) (Publikimi 13)